вівторок, 8 листопада 2016 р.

Всеукраїнський диктант національної єдності

Шановні друзі! Запрошую долучитися до написання Всеукраїнського диктанту національної єдності у День української писемності та мови, який 9 листопада  об 11:30 транслюватиме UΛ:Перший за посиланням: http://1tv.com.ua/news/channel/84370


 Організатором заходу вже шістнадцятий рік поспіль є Українське радіо, зі студії якого телеканал і робитиме включення.Українське радіо запрошує усіх охочих не лише долучитися і написати диктант, але й стати своєрідними співорганізаторами акції: створити свій власний осередок диктанту – зібратися родиною, колективом чи організувати написання у закладі, де ви працюєте або навчаєтеся, адже мета акції – не перевірка грамотності, а єднання!
        
За умовами акції, ви можете надіслати диктант на перевірку на Українське радіо. Для цього можна скористатися звичайною поштою або електронною.
Паперові листи треба надсилати на адресу Хрещатик, 26, Київ – 1, 01001; електронні– rd@nrcu.gov.ua.
         У випадку паперових версій, перевірятимуться лише диктанти, надіслані    9 і 10 листопада  (за поштовим штемпелем). Електронні листи мають містити  відскановані чи сфотографовані копії  написаних від руки диктантів і бути надісланими не пізніше 12.00 10 листопада.


У

Немає коментарів:

Дописати коментар